TEVREDEN LEERLINGEN

Tevreden leerlingen van Rijschool Troy

Rijschool Troy heeft door de jaren heen al heel wat leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs. Op zoek naar een rijschool in Utrecht die jou succesvol en voordelig helpt met het behalen van je rijbewijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wie weet staat jouw foto binnenkort ook op deze pagina!
Het was echt fijn om bij Rijschool Troy te lessen. Aardige instructeurs, alles netjes georganiseerd, moderne leer stijl, prettig en gezellig sfeer in de auto.  
Binnen 30 lessen in korte termijn in 1 x geslaagd. Echt een aanrader!  
 Joyce Hendriks

De begeleiding van rijschool Troy is uitmuntend! De instructeur is bekwaam, ervaren, klantvriendelijk,doel- en resultaatgericht. Naast de kwaliteiten van de rijschool zijn de prijzen t.o.v. andere scholen zeer aantrekkelijk voor studenten. Een aanrader voor iedereen die een rijbewijs wenst te behalen! 
Hakan Yucesan 
Ik heb niet alleen veel en snel geleerd, het was ook heel gezellig! Heb al bijna twee jaar mijn rijbewijs nu en rij nog steeds met veel plezier, bedankt! 
 Marit Hoeks

Beste rijschool die ik ken! Mij enorm uit de brand geholpen en een super lieve instructeur naast je!
- Kimberly de Vries
Echt en aanrader mensen, dank zij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald is inmiddels al 5 jaar geleden haha hij is heel aardig zegt wat je goed en wat je minder goed doet en heeft heel veel geduld!
 Anggie Danny

Een erg goede rijschool, met een zeer goede instructuur. Hij is zeer geduldig en legt alles goed uit. Heb dankzij de uitstekende begleiding mijn rijbewijs in een keer gehaald! Een echte aanrader.
Deniz Yucesan 
Dankjewel, het was een top rijschool en ook een hele goede service!
 Shasheo Hamad

Bedankt Troy rijschool voor de uitmuntende service!
- Faysal ibn Ahmed 
Share by: