Rijschool Vleuten

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1215!!

Rijschool Vleuten

Ben jij op zoek naar een goede en goedkope rijlessen in Vleuten? Ben jij minstens 16,5 jaar oud en wil je echt niet langer wachten met je eerste rijles? Zoek niet veder en kies voor rijschool Troy de rijschool van Utrecht, de rijschool in Vleuten.

Wat biedt Autorijschool Vleuten?

Ervaren instructeurs bij Autorijschool Vleuten – Rijschool Troy

Waarom kiezen voor rijschool Vleuten – Rijschool Troy

Bij rijschool Troy staat de leerling op de eerste plaats, wij vinden het belangrijk dat je kan lessen op een prettige en veilige manier. Met je eigen rijinstructeur ga je stap voor stap leren auto rijden, waardoor je al snel vertrouwd zult raken met autorijden en met een goed gevoel je examen ingaat.

Het behalen van jouw rijbewijs is ons gezamenlijke doel en wij zijn er trots op dat we al veel van onze examenkandidaten hebben mogen feliciteren met het behalen van hun rijbewijs.

Iedereen leert in zijn of haar eigen tempo, om je een beter beeld te geven van hoeveel lessen je ongeveer nodigt zult hebben kun je bij de rijschool Vleuten een proefles aanvragen.

De rijschool Vleuten staat niet alleen in geschreven bij de Kamer van Koophandel maar ook bij de CBR. Het is dus een erkende rijschool, niet alleen zijn wij een erkend rijschool maar ook menselijke rijschool. Kan je rijles door persoonlijke omstandigheden onverhoopt niet doorgaan, dan gaan wij hier coulant mee om en kun je je les kosteloos annuleren of verzetten. Probeer zulke omstandigheden zo vroeg mogelijk te melden wij zijn telefonisch goed bereikbaar en komen er samen vast goed uit.

Ervaren instructeurs bij rijschool Vleuten – Rijschool Troy

Alle rijinstructeurs bij rijschool Troy Vleuten hebben veel ervaring in het geven van rijles. Ze kunnen de lessen aanpassen naar jouw behoeften om je op veilige wijze klaar te stomen voor het praktijkexamen. Door dat ze gebruik maken van een handig leskaart worden je vorderingen inzichtelijk gemaakt.

Wil jij niet langer wachten met je eerste rijles? Vraag dan nu een proefles aan! Besluit jij na deze proefles een pakket bij ons af te sluiten dan is je proefles helemaal gratis. Vul eenvoudig het bel me terug formulier in en wij zullen je zo snel mogelijk bellen voor het inplannen van jouw proefles.

Slagingspercentage Rijschool Troy Vleuten

Wij vinden het net zo belangrijk als jij om te slagen voor je rijexamen. Daarom zorgen wij een tijdens je rijlessen voor dat je alle benodigde kennis op kunt doen, zodat jij goed voorbereid je examen ingaat. Jouw slagen heeft namelijk invloed op ons slagingspercentage.

Faalangst en rijangst bij rijschool Vleuten

Ook wanneer je last hebt van faalangst en/of rijangst ben je bij rijschool Vleuten aan het juiste adres. Wanneer je last hebt van deze angsten is het belangrijk dat je dit voorafgaande aan je rijinstructeur doorgeeft zo kan hij of zij er rekening mee houden en de juiste aanpassingen maken. Ook kun je een faalangst-rijexamen aanvragen waardoor er ook tijdens je examen extra rekening wordt gehouden met je faalangst en/of rijangst.

Vul vandaag nog het formulier in, en voordat je het weet zit jij in een van de lesauto’s van de erkende rijschool Troy.  Wij geven ook rijlessen in Maarssen, Nieuwegein, De Bilt en IJsselstein.

Wat zijn de kosten van een rijles pakket?

Een rijles Vleuten pakket van autorijschool Troy kan je goedkoop en snel je rijbewijs halen. Wil je een pakket dan krijg je als student 10% korting. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor een rijschool in Vleuten

De Rijschool in Vleuten voor studenten en goedkoop je rijbewijs halen ben je bij Rijschool Troy op het juiste adres. De kosten van rijlessen in Vleuten zijn al vanaf € 30,- te boeken. Wil jij vandaag nog beginnen met je rijbewijs halen neem dan gerust contact op.

Hoeveel kost 20 uur praktijklessen bij rijschool Maarssen

Hoeveel kost 20 uur autorijlessen in Maarssen met Rijschool Troy kan al vanaf € 30,- per les. Wil je een gratis autorijles om te proeven of wij de geschikte rijschool zijn, bel of mail ons dan gerust voor al je vragen.

Waar lest rijschool Vleuten?

Met rijschool Troy zijn de rijlessen vrijwel altijd rondom en in Vleuten. Wil je autorijlessen buiten Vleuten dan kunnen wij je hier uiteraard ook in verder helpen. Neem zeker even contact op voor de mogelijkheden.

Vergelijk een rijschool Maarssen met een andere autorijschool

Vergelijk een rijschool in Maarssen met deze 3 eenvoudige pijlers: Prijs, Kwaliteit en Garantie. Prijs vergelijken is niet nodig wij zijn namelijk een goedkope rijschool in Maarssen voor studenten. Kwaliteit, wij garanderen goede kwaliteit en professionele geschoolde rijinstructeurs.

Rijles schakel of automaat met autorijschool Vleuten?

Rijles in een automaat of schakel met autorijschool Vleuten kunnen we je van beiden transmissies een rijles aanbieden.

Bel ons voor een gratis proefles

error: Inhoud is beschermd !! © Copyright Rijschool Troy