...

Rijschool Nieuwegein

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1495,-

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Je hebt de leeftijd bereikt om jouw rijbewijs te behalen en nu ben je vast opzoek naar een goedkope rijschool Nieuwegein. In dit geval is Troy de rijschool precies wat je zoekt. Rijschool in Nieuwegein staat niet alleen ingeschreven bij het KVK maar ook bij de CBR en behoort op een van de top autorijscholen in Nieuwegein.

Autorijschool Utrecht Troy biedt autorijlessen in een moderne lesauto voor beginnende en gevorderde. Bij Troy zijn er ook geen inschrijf kosten! Bij Troy zijn er studenten pakketten beschikbaar en ook is rijlessen in avond en op zaterdagen mogelijk!  Samen met jouw instructeur maak je wekelijkse planning voor je rijlessen.

Als een les moet afzeggen omdat het jou niet gunstig tijd uit komt door enige omstandigheden, is het mogelijk bij ons de les te verplaatsen. Hierbij is wel even handig om vroegtijdig door te geven. Dit kun je meestal doen door te bellen of een berichtje via jouw telefoon. Hierbij krijg je de rijles vergoed van ons. in overleg is er altijd een oplossing met de leerlingen te vinden.

Rijschool in Nieuwegein biedt meer

Ervaren instructeurs bij Rijschool Nieuwegein – Rijschool Troy

Bij Rijschool Nieuwegein gaat het om veiligheid en tevredenheid op de eerste prioriteit en dat is wat je vindt in onze rijopleiding. Het op juiste wijze autorijden vinden wij erg belangrijk. Wij leren jou alle handelingen in stappen zodat je uiteindelijk zelfstandig de weg op kan. Dankzij de flexibele en persoonlijke rijles aanpak kan de instructeur voor iedere leerling lessen op maat verzorgen die helemaal aansluit bij hun wensen.

Wil je direct beginnen met het volgen van je rijlessen in jou omgeving? Vraag dan nu een proefles aan wanneer je na het volgen van de proefrijles een lespakket bij ons afneemt is de proefles helemaal gratis en vrijblijvend! Je kunt eenvoudig en snel een proefles aanvragen door het bel me terug formulier in te vullen.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een proefrijles te plannen.
Bij rijschool Troy Nieuwegein maken wij gebruik van een leskaart zodat je precies kan volgen hoeveel lessen je hebt gehad en zodat je ook kan zien hoe het gaat met  vorderingen gaat. Je kunt zo perfect met de punten op voorbereiden op het moment dat je gaat afrijden.

 

Slagingspercentage van Rijschool Troy in Nieuwegein

Voor ons is de slagingspercentages van de rij opleider erg belangrijk want als de leerling zakt gaat het kosten van slaging percentage van de Rijschool.  En daarom bereiden wij leerlingen goed op de puntjes voor op de rijexamen zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

 

Rijangst en faalangst bij Rijschool Nieuwegein

Heb je last van rijangst en faalangst? dan is het goed om bij een faalangst instructeur te lessen die hiervoor zijn opgeleid. Hiervoor opgeleide instructeurs kunnen jou gerust stellen en hebben meer geduld. Het is van belang om vooraf je gaat beginnen met rijlessen dit kunt aangeven dat je rijangst hebt. Want zo kan er rekening mee gehouden worden met je vooruitgang. Voor het rijangst is er ook een aangepaste rijexamen, dit noemen ze ook wel faalangst examen. Wil je vandaag nog starten met onze rijopleiding bij een erkende als Rijschool Troy Nieuwegein? Bekijk gerust naar tarieven en neem dan direct contact op voor vrijblijvende proefrijles.

Bekijk ook waar wij nog meer lessen in provincie Utrecht zoals Maarssen, De Bilt, Vleuten en Ijsselstein

Hoeveel kost een rijles pakket?

Een rijles Nieuwegein pakket van autorijschool Troy kan je goedkoop en snel je rijbewijs halen.  Profiteer van een exclusieve studentenkorting van 10% bij aanschaf van een pakket. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare mogelijkheden.

Hoeveel kost een rijschool in Nieuwegein

De Rijschool in Nieuwegein voor studenten en goedkoop je rijbewijs halen ben je bij Rijschool Troy op het juiste adres. De kosten van rijlessen in Nieuwegein zijn al vanaf € 30,- te boeken. Wil jij vandaag nog beginnen met je rijbewijs halen neem dan gerust contact op.

Wat kosten 20 uur praktijklessen bij rijschool Nieuwegein

Hoeveel kost 20 uur autorijlessen in Nieuwegein met Rijschool Troy kan al vanaf € 30,- per les. Wil je een gratis autorijles om te proeven of wij de geschikte rijschool zijn, bel of mail ons dan gerust voor al je vragen.

Waar zal rijschool Nieuwegein lessen?

Met rijschool Troy zijn de rijlessen vrijwel altijd rondom en in Nieuwegein. Wil je autorijlessen buiten Nieuwegein dan kunnen wij je hier uiteraard ook in verder helpen. Neem zeker even contact op voor de mogelijkheden.

Hoe vergelijk je een rijschool Nieuwegein met een andere autorijschool

Vergelijk een rijschool in Nieuwegein met deze 3 eenvoudige pijlers: Prijs, Kwaliteit en Garantie. Prijs vergelijken is niet nodig wij zijn namelijk een goedkope rijschool in Nieuwegein voor studenten. Kwaliteit, wij garanderen goede kwaliteit en professionele geschoolde rijinstructeurs.

Rijles automaat of schakel met autorijschool Nieuwegein?

Rijles in een automaat of schakel met autorijschool Nieuwegein kunnen we je van beiden transmissies een rijles aanbieden.

Volg Rijlessen in Nieuwegein – Rijschool Troy
Bel ons voor een gratis* proefles