Rijschool Nieuwegein

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor € 1130!!
Rijschool Nieuwegein

Lesauto van Rijschool Troy

Rijschool Nieuwegein

Het is eindelijk zover, je hebt de leeftijd behaald dat jij je rijbewijs mag gaan halen en je kijkt uit naar een Rijschool. In dit geval is Rijschool Nieuwegein precies wat je zoekt. 
Rijschool Nieuwegein staat ingeschreven bij het CBR en er wordt gewerkt volgens de inschrijvingsovereenkomst en regels van het Vademecum voor rijschoolhouders.
Bij Rijschool Nieuwegein gaat het om het bijdragen aan veiligheid op de weg en dat is wat je vindt in onze rijopleiding. Het op juiste wijze kunnen besturen van een vervoermiddel is belangrijk. Maar wat nog belangrijker is, is het op een verantwoorde manier deelnemen aan het verkeer.
Al deze essentiële rijaspecten staan aan de basis van de rijopleiding die je bij ons volgt.

Rijschool Nieuwegein biedt meer

Ervaren instructeurs bij Rijschool Nieuwegein - Rijschool Troy
Je bent ervan verzekerd dat wanneer een rijinstructeur een keer afwezig is, of indien een rijles geheel uitvalt of de leswagen niet beschikbaar is, er altijd in overleg voor een gepaste oplossing wordt zorg gedragen.
Is het een keer niet mogelijk om aan een afgesproken rijles deel te nemen dan is er voor jou als leerling van Rijschool Nieuwegein geen probleem. Op een gepast tijdstip kan deze altijd weer worden ingehaald.

De methode van lesgeven bij Rijschool Nieuwegein is trapsgewijs. Je wordt nooit direct het diepe ingegooid. Eerst wordt er een start gemaakt met basisbeginselen en van daaruit worden de lessen steeds verder opgebouwd.
De instructeurs van Rijschool Nieuwegein nemen de tijd bij het uitleggen van ingewikkelde rijvaardigheidshandelingen. In dit soort gevallen wordt de lesauto geheel stilgezet zodat jij je volledig kunt concentreren op de uitleg om deze daarna zelf op de openbare weg toe te passen. 
Alle instructeurs van Rijschool Nieuwegein beschikken over een WRM-certificaat. Hieruit blijkt dat de instructeur in kwestie bevoegd is om rijles te geven.
Bij Rijschool Nieuwegein maken wij gebruik van een instructiekaart zodat er precies te volgen is waar en hoever je staat met je rijopleiding. Op deze manier kun jij je goed voorbereiden op het spannendste moment en dat is het afrijden.
Vandaag nog starten met een verantwoorde rijopleiding bij een erkende rijschool? Neem dan direct contact op met Rijschool Nieuwegein. 

Bekijkt u ook eens onze pagina over Utrecht en Ijsselstein

Rijschool Nieuwegein - Rijschool Troy

Bel ons voor een gratis proefles

030-8080317

Share by: