...

Rijschool Maarssen

Nu 20 lessen + Cbr rijexamen  voor €1350!!

Rijschool Maarssen

Rijschool Maarssen

Je wil jouw rijbewijs behalen en je zoekt naar een erkende goede rijschool in provincie van Utrecht en omgeving dan is Rijschool Maarssen jouw rijschool!

Bij Rijschool in Maarssen wordt de instructeurs steeds bijgeschoold om hun kennis in het verkeer op pijl te houden. Bij ons staat de zekerheid en veiligheid hoog in de vaandel.
Jouw lessen worden gegeven op maat gemaakte schema, zodat jouw instructeur kan volgen hoe ver jij bent met rijden. Rijschool Troy staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR en is ook een erkend rijschool in Maarssen.

Bij onze rijopleiding gaat het niet alleen om dat je jouw rijbewijs behaalt maar ook dat je zelfstandig en veilig aan het verkeer kan deelnemen. Rijschool in Maarssen vindt het ook belangrijk dat jij het juist aanleert van het auto rij vaardigheden zodat je ook sneller je rijbewijs kunt behalen.

Wat biedt Rijschool Maarssen?

Ervaren instructeurs bij Rijschool Maarssen – Rijschool Troy

De nadruk bij het volgen van een rijopleiding bij Rijschool Maarssen ligt op het juist kunnen besturen van een vervoermiddel. Op deze manier kan er op een verantwoorde manier worden deelgenomen aan het dagelijks verkeer.
Maar dit is niet het enige wat Rijschool Troy te bieden heeft.

Als leerling bij ons hoef jij je niet druk te maken indien een rijles een keer geheel uitvalt of dat de rijinstructeur afwezig is of dat er een leswagen plotseling niet beschikbaar is. In al deze gevallen zorgt Rijschool Troy uit Maarssen er altijd voor dat er in overleg gezorgd worden voor een gepaste oplossing.

Ben je een keer niet in de gelegenheid een afgesproken rijles te volgen dan hoef jij je niet druk te maken dat je met een les minder je examen in moet. Wij zorgen ervoor dat je deze gemiste les op een nader tijdstip weer kunt inhalen.
Bij Rijschool Maarssen worden de lessen stapsgewijs opgebouwd. Je hoeft je niet druk te maken dat je met rij aspecten te maken krijgt die nog niet bij jouw niveau van rijden passen. Er wordt altijd eerst een start gemaakt met de basisbeginselen van waaruit dan een verdere passende opbouw plaatsvindt.

Voor complexe rijvaardigheidshandelingen nemen de instructeurs van Troy ruim de tijd om dit uit te leggen. In dit soort situaties wordt de lesauto aan de kant gezet zodat jij de uitleg goed tot je kunt nemen om deze daarna in de praktijk toe te passen.
Alle rijinstructeurs van Rijschool Maarssen zijn in het bezit van een WRM-certificaat. Met dit certificaat wordt aangegeven dat de instructeur over de juiste expertise beschikt voor het geven van rijlessen.

Instructiekaarten en afsluiting

Precies weten hoever je staat met je rijopleiding wordt door Rijschool Maarssen bijgehouden middels een instructiekaart. Het voordeel van zo’n kaart is dat je precies weet hoe je ervoor staat zodat je pas het rijexamen ingaat als je er echt klaar voor bent.

Ben je opzoek naar een erkende rijschool waar verantwoord deelnemen aan het verkeer voorop staat? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool Maarssen.

Ontdek ook welke andere steden wij rijlessen aanbieden in de regio Utrecht. zoals Nieuwegein, De Bilt, Vleuten en Ijsselstein

Wat zijn de kosten van een rijles pakket?

Een rijles Maarssen pakket van autorijschool Troy kan je goedkoop en snel je rijbewijs halen. Wil je een pakket dan krijg je als student 10% korting. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor een rijschool in Maarssen

De Rijschool in Maarssen voor studenten en goedkoop je rijbewijs halen ben je bij Rijschool Troy op het juiste adres. De kosten van rijlessen in Maarssen zijn al vanaf € 30,- te boeken. Wil jij vandaag nog beginnen met je rijbewijs halen neem dan gerust contact op.

Hoeveel kost 20 uur praktijklessen bij rijschool Maarssen

Hoeveel kost 20 uur autorijlessen in Maarssen met Rijschool Troy kan al vanaf € 30,- per les. Wil je een gratis autorijles om te proeven of wij de geschikte rijschool zijn, bel of mail ons dan gerust voor al je vragen.

Waar lest rijschool Maarssen?

Met rijschool Troy zijn de rijlessen vrijwel altijd rondom en in Maarssen. Wil je autorijlessen buiten Maarssen dan kunnen wij je hier uiteraard ook in verder helpen. Neem zeker even contact op voor de mogelijkheden.

Vergelijk een rijschool Maarssen met een andere autorijschool

Vergelijk een rijschool in Maarssen met deze 3 eenvoudige pijlers: Prijs, Kwaliteit en Garantie. Prijs vergelijken is niet nodig wij zijn namelijk een goedkope rijschool in Maarssen voor studenten. Kwaliteit, wij garanderen goede kwaliteit en professionele geschoolde rijinstructeurs.

Rijles schakel of automaat met autorijschool Maarssen?

Rijles in een automaat of schakel met autorijschool Maarssen kunnen we je van beiden transmissies een rijles aanbieden.

Bel ons voor een gratis proefles