Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1215!!
Rijschool Maarssen

Rijschool Maarssen

Je wil jouw rijbewijs behalen en je zoekt naar een erkende goede rijschool in provincie van Utrecht en omgeving dan is Rijschool Maarssen jouw rijschool!

Bij Rijschool Maarssen wordt de instructeurs steeds bijgeschoold om hun kennis in het verkeer op pijl te houden. Bij ons staat de zekerheid en veiligheid hoog in de vaandel.
Jouw lessen worden gegeven op maat gemaakte schema, zodat jouw instructeur kan volgen hoe ver jij bent met rijden. Rijschool Maarssen staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR en is ook een erkend rijschool in Maarssen.

Bij onze rijopleiding gaat het niet alleen om dat je jouw rijbewijs behaalt maar ook dat je zelfstandig en veilig aan het verkeer kan deelnemen. Rijschool Maarssen vindt het ook belangrijk dat jij het juist aanleert van het auto rij vaardigheden zodat je ook sneller je rijbewijs kunt behalen.

Wat biedt Rijschool Maarssen?

Ervaren instructeurs bij Rijschool Maarssen – Rijschool Troy

Over ons

De nadruk bij het volgen van een rijopleiding bij Rijschool Maarssen ligt op het juist kunnen besturen van een vervoermiddel. Op deze manier kan er op een verantwoorde manier worden deelgenomen aan het dagelijks verkeer.
Maar dit is niet het enige wat Rijschool Maarssen te bieden heeft.

Als leerling bij ons hoef jij je niet druk te maken indien een rijles een keer geheel uitvalt of dat de rijinstructeur afwezig is of dat er een leswagen plotseling niet beschikbaar is. In al deze gevallen zorgt Rijschool Maarssen er altijd voor dat er in overleg gezorgd worden voor een gepaste oplossing.

Ben je een keer niet in de gelegenheid een afgesproken rijles bij Rijschool Maarssen te volgen dan hoef jij je niet druk te maken dat je met een les minder je examen in moet. Wij zorgen ervoor dat je deze gemiste les op een nader tijdstip weer kunt inhalen.
Bij Rijschool maarssen worden de lessen stapsgewijs opgebouwd. Je hoeft je niet druk te maken dat je met rij-aspecten te maken krijgt die nog niet bij jouw niveau van rijden passen. Er wordt altijd eerst een start gemaakt met de basisbeginselen van waaruit dan een verdere passende opbouw plaatsvindt.

Voor complexe rijvaardigheidshandelingen nemen de instructeurs van Rijschool maarssen ruim de tijd om dit uit te leggen. In dit soort situaties wordt de lesauto aan de kant gezet zodat jij de uitleg goed tot je kunt nemen om deze daarna in de praktijk toe te passen.
Alle rijinstructeurs van Rijschool Maarssen zijn in het bezit van een WRM-certificaat. Met dit certificaat wordt aangegeven dat de instructeur over de juiste expertise beschikt voor het geven van rijlessen.

Instructiekaarten en afsluiting

Precies weten hoever je staat met je rijopleiding wordt door Rijschool Maarssen bijgehouden middels een instructiekaart. Het voordeel van zo’n kaart is dat je precies weet hoe je ervoor staat zodat je pas het rijexamen ingaat als je er echt klaar voor bent.

Ben je opzoek naar een erkende rijschool waar verantwoord deelnemen aan het verkeer voorop staat? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool Maarssen.

Bekijkt u ook onze pagina van Utrecht en Nieuwegein

Bel ons voor een gratis proefles

error: Inhoud is beschermd !! © Copyright Rijschool Troy