...

Rijschool ijsselstein

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1380!!

Rijschool Ijsselstein

Rijschool IJsselstein

Je bent op het leeftijd om te beginnen aan jouw rijbewijs, en je mag eindelijk je eerste rijles afleggen en nu ben je vast opzoek naar geschikte rijschool IJsselstein. In dit geval heb je jouw rijschool gevonden

Troy van Rijschool IJsselstein is een van top tien bekendste rijscholen in IJsselstein. De autorijschool van Utrecht Troy geeft veel belang in het verkeers-veiligheid op de weg, zonder veiligheid kan het voor ieder een gevaar zijn op de weg. Het op juiste wijze kunnen autorijden vinden wij erg belangrijk. Ook vinden wij het van belang dat onze leerlingen de verkeersregels goed erbij leren, zodat ze later geen verkeer hinder of verkeer problemen kunnen leveren. Wij leren  alles in stappen zodat jij beter kunt oppakken om uiteindelijk veilig te kunnen autorijden.

 

Rijschool IJsselstein biedt meer

Ervaren instructeurs bij Rijschool IJsselstein – Rijschool Troy

Over ons

De nadruk bij het volgen van een rijopleiding bij Rijschool IJsselstein ligt op het juist kunnen besturen van een vervoermiddel. Op deze manier kan er op een verantwoorde manier worden deelgenomen aan het dagelijks verkeer.
Maar dit is niet het enige wat Rijschool IJsselstein te bieden heeft.

Als leerling bij ons hoef jij je niet druk te maken indien een rijles een keer geheel uitvalt of dat de rijinstructeur afwezig is of dat er een leswagen plotseling niet beschikbaar is. In al deze gevallen zorgt Rijschool IJsselstein er altijd voor dat er in overleg gezorgd worden voor een gepaste oplossing.

Ben je een keer niet in de gelegenheid een afgesproken rijles bij Rijschool Troy te volgen dan hoef jij je niet druk te maken dat je met een les minder je examen in moet. Wij zorgen ervoor dat je deze gemiste les op een nader tijdstip weer kunt inhalen.
Bij Rijschool IJsselstein worden de lessen stapsgewijs opgebouwd. Je hoeft je niet druk te maken dat je met rij aspecten te maken krijgt die nog niet bij jouw niveau van rijden passen. Er wordt altijd eerst een start gemaakt met de basisbeginselen van waaruit dan een verdere passende opbouw plaatsvindt.

Voor complexe rijvaardigheidshandelingen nemen de instructeurs van Rijschool Troy ruim de tijd om dit uit te leggen. In dit soort situaties wordt de lesauto aan de kant gezet zodat jij de uitleg goed tot je kunt nemen om deze daarna in de praktijk toe te passen.
Alle rijinstructeurs van Rijschool Troy zijn in het bezit van een WRM-certificaat. Met dit certificaat wordt aangegeven dat de instructeur over de juiste expertise beschikt voor het geven van rijlessen.

Instructiekaarten en afsluiting

Precies weten hoever je staat met je rijopleiding wordt door Rijschool Troy bijgehouden middels een instructiekaart. Het voordeel van zo’n kaart is dat je precies weet hoe je ervoor staat zodat je pas het rijexamen ingaat als je er echt klaar voor bent.

Ben je opzoek naar een erkende rijschool waar verantwoord deelnemen aan het verkeer voorop staat? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool Troy.

Bekijk ook waar wij nog meer lessen in provincie Utrecht zoals Nieuwegein, De Bilt, Vleuten en Maarssen.

Wat kost een rijles pakket?

Een rijles Ijsselstein pakket van autorijschool Troy kan je goedkoop en snel je rijbewijs halen. Wil je een pakket dan krijg je als student 10% korting. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor een rijschool in Ijsselstein

De Rijschool in Ijsselstein voor studenten en goedkoop je rijbewijs halen ben je bij Rijschool Troy op het juiste adres. De kosten van rijlessen in Ijsselstein zijn al vanaf € 30,- te boeken. Wil jij vandaag nog beginnen met je rijbewijs halen neem dan gerust contact op.

Hoeveel kost 20 uur praktijklessen bij rijschool Ijsselstein

Hoeveel kost 20 uur autorijlessen in Ijsselstein met Rijschool Troy kan al vanaf € 30,- per les. Wil je een gratis autorijles om te proeven of wij de geschikte rijschool zijn, bel of mail ons dan gerust voor al je vragen.

Waar lest rijschool Ijsselstein?

Met rijschool Troy zijn de rijlessen vrijwel altijd rondom en in Ijsselstein. Wil je autorijlessen buiten Ijsselstein dan kunnen wij je hier uiteraard ook in verder helpen. Neem zeker even contact op voor de mogelijkheden.

Vergelijk een rijschool Ijsselstein met een andere autorijschool

Vergelijk een rijschool in Ijsselstein met deze 3 eenvoudige pijlers: Prijs, Kwaliteit en Garantie. Prijs vergelijken is niet nodig wij zijn namelijk een goedkope rijschool in Ijsselstein voor studenten. Kwaliteit, wij garanderen goede kwaliteit en professionele geschoolde rijinstructeurs.

Rijles schakel of automaat met autorijschool Ijsselstein?

Rijles in een automaat of schakel met autorijschool Ijsselstein kunnen we je van beiden transmissies een rijles aanbieden.

Bel ons voor een gratis* proefles