Rijschool ijsselstein

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor € 1130!!
Rijschool ijsselstein

Lesauto van Rijschool Troy

Rijschool ijsselstein

Tijd om je rijbewijs te halen en je zoekt naar een erkende rijschool in Utrecht en omgeving dan is Rijschool IJsselstein het aanspreekpunt.
Bij Rijschool IJsselstein wordt er gewerkt conform de regels van het Vademecum en inschrijvingsovereenkomst. Rijschool IJsselstein staat dan ook ingeschreven bij het CBR en heeft daarmee de status van erkende rijschool.
Bij een rijopleiding gaat het erom dat jij als aankomend deelnemer aan het verkeer, je er goed van bewust dient te zijn dat het allemaal draait om veiligheid op de weg. Bij Rijschool IJsselstein ligt dan ook hierop de nadruk, het geven van verantwoorde rijlessen.

Rijschool ijsselstein biedt meer

Ervaren instructeurs bij Rijschool ijsselstein - Rijschool Troy
Over ons


De nadruk bij het volgen van een rijopleiding bij Rijschool IJsselstein ligt op het juist kunnen besturen van een vervoermiddel. Op deze manier kan er op een verantwoorde manier worden deelgenomen aan het dagelijks verkeer.
Maar dit is niet het enige wat Rijschool IJsselstein te bieden heeft.

Als leerling bij ons hoef jij je niet druk te maken indien een rijles een keer geheel uitvalt of dat de rijinstructeur afwezig is of dat er een leswagen plotseling niet beschikbaar is. In al deze gevallen zorgt Rijschool IJsselstein er altijd voor dat er in overleg gezorgd worden voor een gepaste oplossing.

Ben je een keer niet in de gelegenheid een afgesproken rijles bij Rijschool IJsselstein te volgen dan hoef jij je niet druk te maken dat je met een les minder je examen in moet. Wij zorgen ervoor dat je deze gemiste les op een nader tijdstip weer kunt inhalen.
Bij Rijschool IJsselstein worden de lessen stapsgewijs opgebouwd. Je hoeft je niet druk te maken dat je met rijaspecten te maken krijgt die nog niet bij jouw niveau van rijden passen. Er wordt altijd eerst een start gemaakt met de basisbeginselen van waaruit dan een verdere passende opbouw plaatsvindt.

Voor complexe rijvaardigheidshandelingen nemen de instructeurs van Rijschool IJsselstein ruim de tijd om dit uit te leggen. In dit soort situaties wordt de lesauto aan de kant gezet zodat jij de uitleg goed tot je kunt nemen om deze daarna in de praktijk toe te passen.
Alle rijinstructeurs van Rijschool IJsselstein zijn in het bezit van een WRM-certificaat. Met dit certificaat wordt aangegeven dat de instructeur over de juiste expertise beschikt voor het geven van rijlessen.

 Instructiekaarten en afsluiting

Precies weten hoever je staat met je rijopleiding wordt door Rijschool IJsselstein bijgehouden middels een instructiekaart. Het voordeel van zo’n kaart is dat je precies weet hoe je ervoor staat zodat je pas het rijexamen ingaat als je er echt klaar voor bent.

Ben je opzoek naar een erkende rijschool waar verantwoord deelnemen aan het verkeer voorop staat? Neem dan vandaag nog contact op met Rijschool IJsselstein.

Bekijkt u ook onze pagina van Utrecht en NieuwegeinBel ons voor een gratis proefles

030-8080317

Share by: