Rijschool De Bilt

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1215!!

Rijschool De Bilt

Wanneer je oud genoeg bent om je rijbewijs te halen, ben je wellicht op zoek naar een goedkope rijschool bij jouw in de buurt. Het Utrechtse Rijschool Troy is dan precies wat jij nodig hebt om goedkoop je rijbewijs te kunnen halen.  Met onze jarenlange ervaringen weten wij precies wat er nodig is om jouw stap voor stap alle handelingen te leren die nodig zijn om met een goed gevoel af te kunnen rijden.

Rijschool Troy staat zowel ingeschreven bij de kamer van koophandel als bij de CBR, dit maakt het een betrouwbare en een erkende rijschool in De Bilt.

 

Wat biedt Autorijschool De Bilt?

Ervaren instructeurs bij Autorijschool De Bilt – Rijschool Troy

Bij de rijschool in De Bilt ben je verzekerd van ervaren rijinstructeurs. Omdat je je eigen vaste rijinstructeur krijgt toegewezen. Bij rijschool Troy zullen we voor jouw een op maat gemaakte aanpak realiseren waardoor jij op je eigen tempo en niveau alle benodigde handelingen kunt leren. Door jarenlange ervaringen weten ze precies wat werkt en wat niet. Kun jij niet langer wachten vul dan vandaag nog het bel me terug formulier in om jouw proefles in te plannen.

Het fijne bij rijschool Troy is dat je geheel vrijblijvend gebruik kunt maken van een proefles, hierdoor kan jij rijschool Troy leren kennen, en de rijinstructeur kan aan de hand van je proefles een goede inschatting maken over hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt voordat je af kunt rijden. Na je proefles kun je eenvoudig een passend lespakket afsluiten.

Wist je dat studenten zelfs extra korting krijgen op hun lespakket, Dus waar wacht je nog op? Vul vandaag nog het formulier in en voordat je het weet zit jij voor de eerste keer aan de bestuurderskant in een van de lesauto’s van rijschool Troy De Bilt.

Kan onverhoopt een van je rijlessen niet doorgaan, en ben je bang dat je hiervoor moet betalen? Bij rijschool Troy begrijpen we dat het leven vol zit met onverwachte gebeurtenissen en stellen we ons coulant op.

Slagingspercentage

Bij Troy met Rijschool De Bilt vinden wij het belangrijk om jouw zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Wij zien het halen van jouw rijbewijs als ons gezamenlijke doel en met onze overzichtelijke leskaarten kun jij je vorderingen eenvoudig inzien. Net als bij alle erkende rijscholen kun je op de website van het CBR ons slagingspercentage inzien. Bij rijschool Troy zijn we er trots op dat we al veel van onze examenkandidaten hebben mogen feliciteren met het halen van hun rijbewijs. Ben jij de volgende die wij mogen feliciteren?

Rijangst of faalangst

Wanneer jij last heb van rijangst of faalangst, is het belangrijk om dit aan te geven bij jouw rijinstructeur. Door eerlijk over je angsten te spreken kan jouw rijinstructeur van rijschool De Bilt extra rekening houden, en jouw helpen om je angsten onder controle te krijgen. Daarnaast kom je misschien ook wel in aanmerking voor het afleggen van een zogenoemd faalangst rijexamen. Tijdens dit rijexamen zal je rij examinator er rekening mee houden dat jij last hebt van faalangst.

Twijfel niet langer en vul vandaag nog het formulier in voor je proefles bij de rijschool van De Bilt rijschool Troy.
Wij geven ook rijlessen in Maarssen, Nieuwegein, Vleuten en IJsselstein.

 

Wat zijn de kosten van een rijles pakket?

Een rijles De Bilt pakket van autorijschool Troy kan je goedkoop en snel je rijbewijs halen. Wil je een pakket dan krijg je als student 10% korting. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor een rijschool in De Bilt

De Rijschool in De Bilt voor studenten en goedkoop je rijbewijs halen ben je bij Rijschool Troy op het juiste adres. De kosten van rijlessen in De Bilt zijn al vanaf € 30,- te boeken. Wil jij vandaag nog beginnen met je rijbewijs halen neem dan gerust contact op.

Hoeveel kost 20 uur praktijklessen bij rijschool De Bilt

Hoeveel kost 20 uur autorijlessen in De Bilt met Rijschool Troy kan al vanaf € 30,- per les. Wil je een gratis autorijles om te proeven of wij de geschikte rijschool zijn, bel of mail ons dan gerust voor al je vragen.

Waar lest rijschool De Bilt?

Met rijschool Troy zijn de rijlessen vrijwel altijd rondom en in De Bilt. Wil je autorijlessen buiten De Bilt  dan kunnen wij je hier uiteraard ook in verder helpen. Neem zeker even contact op voor de mogelijkheden.

Vergelijk een rijschool De Bilt met een andere autorijschool

Vergelijk een rijschool in De Bilt met deze 3 eenvoudige pijlers: Prijs, Kwaliteit en Garantie. Prijs vergelijken is niet nodig wij zijn namelijk een goedkope rijschool in De Bilt voor studenten. Kwaliteit, wij garanderen goede kwaliteit en professionele geschoolde rijinstructeurs.

Rijles schakel of automaat met autorijschool De Bilt?

Rijles in een automaat of schakel met autorijschool De Bilt kunnen we je van beiden transmissies een rijles aanbieden.

Bel ons voor een gratis proefles

error: Inhoud is beschermd !! © Copyright Rijschool Troy