Meer over de rijles Utrecht

Wil je ook beginnen voor je rijlessen in Utrecht? Kies dan voor je rijles Utrecht bij rijschool Troy

Proefles

Rijschool Troy wil zijn leerlingen altijd goed en eerlijk adviseren, daarom bieden wij een gratis proefles zodat de leerling kan komen zien hoe het is om bij ons te komen rijlessen. Tijdens de proefles kunnen wij een schatting maken hoe snel jouw vorderingen gaan. Aan hand van onze schatting adviseren wij onze beginnende leerlingen een lespakket aan. We laten de beslissing aan de leerling zelf over welk lespakket hij of zij uiteindelijk wil nemen.

Wij willen het beste voor onze leerlingen, zelfs bij het aanvraag van intensieve spoed cursussen. Kan het zijn dat niet iedereen de aanleg voor heeft om snel te leren autorijden. autorijden vraagt veel concentratie en uithoudingsvermogen op de weg. Dit vergt bij de een meer tijd dan bij de ander. Uiteindelijk is ons doel van het behalen van jouw rijbewijs.

Na de proefles in Utrecht kun je met jouw instructeur bepalen welk lespakket het beste bij jou past. Daarbij kan jouw instructeur jou ook vertellen of spoedcursus wel verstandig voor jou is.
Bekijk hier de rijschool Troy tarieven.

Rijles Utrecht kwaliteitsgarantie

Je volgt je rijles in Utrecht altijd met de beste middelen. Bij ons rijden alleen ervaren en gediplomeerde instructeurs, je lessen zijn gestructureerd en je lesauto is modern, ruim, zeer goed onderhouden en compleet uitgerust volgens de laatste technieken. Al deze middelen zorgen ervoor dat vele van onze leerlingen slagen en dit uit zich weer in ons hoge slagingspercentage.

 

Doelgericht

De effectieve en doelgerichte lesmethode zorgt ervoor dat leerlingen tot een volleerd bestuurder worden opgeleid. Of het nu gaat om een spoedcursus of losse rijlessen, tijdens je lessen staan professionaliteit, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel. Je werkt samen met je instructeur toe naar je uiteindelijke doel: het halen van je rijbewijs. Wat goed helpt is dat je lest in het hetzelfde gebied waar je op zult gaan voor je praktijkexamen. Zo ben je tot in de puntjes voorbereid op je uiteindelijke rijexamen.

 

Je kunt ook bij Rijles Utrecht Troy terecht voor onder andere:

Rijschool Nieuwegein, Rijschool Maarssen, Rijschool IJsselstein, Rijles Utrecht,

Bel ons voor een gratis* proefles