Rijles-Utrecht

Meer over de rijles Utrecht

Wil je  ook beginnen voor je rijles Utrecht? Kies dan voor je rijles in Utrecht bij rijschool Troy
Tank meter icoon

Intake rijles

Rijschool Troy wil zijn leerlingen altijd goed en eerlijk adviseren, daarom bieden wij een gratis proef rijles in Utrecht zodat de leerling kan komen zien hoe het is om bij ons te komen rijlessen. Tijdens de proef rijles Utrecht kunnen wij een schatting maken hoe snel jou vorderingen gaan. Aan hand van onze schatting adviseren wij onze beginnende leerlingen een beginners lespakket aan. We laten de beslissing aan de leerling zelf over wat voor keuze lespakket hij of zij uiteindelijk wil nemen.

Wij willen het beste voor onze leerlingen,  zelfs bij het aanvraag van intensieve spoed cursussen. Kan het zijn dat niet iedereen de aanleg voor heeft om snel te leren autorijden. autorijden vraagt veel concentratie en uithouding vermogen op de weg.  En als je het ook moet toepassen op leren vergt het iets meer tijd dan de ander. Uiteindelijk is onze doel van het behalen van jou rijbewijs.

Na de intake rijles in Utrecht kun je bepalen met jou instructeur welk lespakket het beste bij jou past. Daarbij kan jou instructeur jou ook vertellen of spoedcursus wel verstandig voor jou is.
Autosleutels icoon

Kwaliteitsgarantie

Je volgt je rijles Utrecht altijd met de beste middelen. Bij ons rijden alleen ervaren en gediplomeerde instructeurs, je lessen zijn gestructureerd en je lesauto is modern, ruim, zeer goed onderhouden en compleet uitgerust volgens de laatste technieken. Al deze middelen zorgen ervoor dat vele van onze leerlingen slagen en dit uit zich weer in ons hoge slagingspercentage.
Autostuur icoon

Doelgericht

De effectieve en doelgerichte lesmethode zorgt ervoor dat leerlingen tot een volleerd bestuurder worden opgeleid. Of het nu gaat om een spoedcursus of losse rijlessen, tijdens je lessen staan professionaliteit, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel. Je werkt samen met je instructeur toe naar je uiteindelijke doel: het halen van je rijbewijs. Wat goed helpt is dat je lest in het hetzelfde gebied waar je op zult gaan voor je praktijkexamen. Zo ben je tot in de puntjes voorbereid op je uiteindelijke rijexamen. 

Je kunt ook bij Rijles Utrecht Troy terecht voor onder andere:

Rijschool Nieuwegein, Rijschool Maarssen, Rijschool IJsselstein, Rijles Utrecht,

Bel ons voor een gratis proefles

030-8080317

Share by: