...

Over Rijschool Troy

 

Rijschool Utrecht

Over ons

Op een op jouw afgestemde manier van rijlessen proberen wij je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het rijexamen. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat je op een relaxte manier achter het stuur zit. Daarom creëren wij een gezellige sfeer waarbij jij je prima thuis voelt. Op deze manier komen alle CBR eisen aan bod en dan heb je voor je het weet je felbegeerde rijbewijs in handen!

Met veel ervaring en enthousiasme is in 2007 Rijschool Troy opgericht. Ons streven is om een hoge les kwaliteit aan te bieden. Om deze les kwaliteit te waarborgen volgen wij elk jaar een bijscholingscursus.

Naast de les kwaliteit die wij bieden, doen wij ons werk met veel plezier. De gezellige sfeer ervaart de leerling ook in de lessen. Tevens hebben wij ervaring met leerlingen die wat onzekerder zijn om auto te rijden.

Deze leerlingen met rij/faalangst zijn juist daarom bij ons ook op de juiste plek.

Die leerlingen helpen wij de weg op door op de juiste manier les te geven. Hierdoor creëren we een prettige eerste rijervaring die de leerling veel zelfvertrouwen meegeeft om straks zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

 

Rijschool Troy

Rijschool Troy is gedreven om elke leerling op de juiste manier te begeleiden. De rijopleiding wordt afgestemd op de kennis en vaardigheid van de leerling. Dit maakt de lessen bij Rijschool Troy uniek. Wij doen onze uiterste best om elke leerling zich op zijn of haar gemak te laten voelen in de auto.

Uiteraard behandelen wij alle CBR normen en eisen in onze lessen. Denk hierbij aan:
• Beheersing van het voertuig
• Veiligheid en verkeersinzicht
• Doorstroming
• Gevaarherkenning
• Milieubewust rijden
• Sociaal rijgedrag

 

Ervaren rijschool

Met bijna 15 jaar ervaring in het verkeer en team van topinstructeurs heeft Troy een hoog slagingspercentage. Wij garanderen kwaliteit en duidelijkheid tegen een scherpe prijs!

Onze goede service en beste kwaliteit zorgen voor de goede naamsbekendheid van Rijschool Troy. Onze klanten zijn geen nummers, maar individuen die allemaal een eigen manier van rijles nodig hebben. Wij rijden alleen in nette en verzorgde auto’s. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak en ga je vol vertrouwen het rijexamen in.

Je kunt ook bij Autorijschool Utrecht Troy terecht voor onder andere:

Rijschool Nieuwegein, Rijschool Maarssen, Rijschool IJsselstein, Rijles Utrecht

Bel ons voor een gratis* proefles