...

Machtig je rijschool met DigiD

Je dient je rijschool te machtigen voordat jouw rijschool een praktijkexamen of een TTT voor je kan aanvragen. Alleen je rijschool kan voor jou je praktijkexamen aanvragen. Je moet daar dus eerst toestemming voor geven. Voordeel hiervan is dat je direct een email ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of een TTT voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn je adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.
Je geeft toestemming door je rijschool te machtigen. Dat gaat zo:

Check of je al een DigiD hebt. Heb je er nog geen? Vraag deze dan gratis aan via www.digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een. Bewaar de inloggegevens goed.
1. Ga vervolgens naar www.mijncbr.nl, login met je DigiD gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt ontvangen.
2. Voer het rijschoolnummer (4446G8) en je adresgegevens in. Lees en ga akkoord met de voorwaarden.
3. Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

Machtig je rijschool met DigiD!

Welkom bij de revolutie in rijscholen –  Jouw reis naar een succesvolle rijopleiding begint hier, waar technologie en gemak samenkomen om het leerproces te optimaliseren en te stroomlijnen. Met onze innovatieve benadering, ondersteund door het betrouwbare DigiD-systeem, zetten we de standaard voor moderne rijscholen.

Waarom DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit en is de sleutel tot een soepele, veilige en efficiënte communicatie tussen jou, je rijschool en de overheid. Het is dé manier om toegang te krijgen tot allerlei online diensten, waaronder het machtigen van je rijschool. Het biedt een waterdichte beveiliging en stelt je in staat om met vertrouwen je digitale handtekening te zetten voor cruciale documenten.

Machtig je rijschool met gemak

Waarom jezelf beperken tot het omslachtige papierwerk als je alles digitaal kunt regelen? Door je rijschool te machtigen met DigiD, bespaar je tijd en moeite. Geen gedoe meer met papieren formulieren, wachten op de post of fysieke handtekeningen. Met slechts een paar klikken kun je jouw rijschool toegang geven tot de benodigde informatie, wat het proces aanzienlijk versnelt.

DigiD en privacy

Veiligheid en privacy zijn onze topprioriteit. DigiD maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke gegevens te allen tijde beschermd zijn. Machtiging met DigiD garandeert dat alleen geautoriseerde partijen toegang hebben tot de noodzakelijke informatie, wat resulteert in een veilige en betrouwbare samenwerking tussen jou en je rijschool.

Realtime voortgangscontrole

Dankzij DigiD kunnen jij en je rijschool genieten van realtime voortgangscontrole. Geen giswerk meer over afspraken, lessen of examens. Met slechts een paar muisklikken heb je toegang tot je lesrooster, voortgangsrapporten en andere relevante informatie. Dit stelt je in staat om je volledig te concentreren op het verbeteren van je rijvaardigheden, wetende dat alle administratieve zaken soepel verlopen.

Ondersteuning voor rijscholen

Voor rijschoolhouders biedt het machtigen met DigiD tal van voordelen. Vereenvoudig je administratie, minimaliseer fouten en verbeter de algehele efficiëntie van je rijschool. DigiD stelt je in staat om direct te communiceren met je leerlingen, lesroosters te beheren en betalingen veilig en snel te verwerken. Het is de sleutel tot het bieden van een naadloze en moderne leerervaring.

Stap in de toekomst

Machtig je rijschool met DigiD en stap in de toekomst van rijopleidingen. Ervaar het gemak, de efficiëntie en de veiligheid die deze digitale revolutie met zich meebrengt. Samen maken we de weg vrij voor een geavanceerde, gestroomlijnde en plezierige rijopleiding. Kies voor gemak, kies voor vooruitgang – kies voor DigiD!