...

Alles wat je moet weten over je rijbewijs

Vragen

Heb je na het bekijken van onze website nog vragen? Neem een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

2toDrive

Heb je gekozen voor de 2toDrive lesmethode, maar wil je er meer over weten? Lees meer over hoe deze cursus voor jongeren precies in elkaar zit en uit welke stappen 2todrive bestaat.

Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden van onze rijschool goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent als je bij ons achter het stuur kruipt.

Machtiging DigiD

Machtig je rijschool met DigiD. Zo kunnen zij op een snelle en eenvoudige manier je praktijkexamen en TTT aanvragen. Het machtigen is supersnel gepiept.

Zo werkt het theorie-examen

Zo werkt het praktijkexamen

Wat moet weten over je rijbewijs?

Stel je voor: de vrijheid om de open weg te verkennen, de wind door je haren voelen en de spanning van zelfstandig autorijden. Het behalen van je rijbewijs opent de deur naar een wereld vol mogelijkheden. Maar voordat je die sleutel tot vrijheid in handen hebt, zijn er enkele cruciale aspecten die je moet begrijpen. Van het baanbrekende 2toDrive-programma tot het kiezen van de juiste rijschool en het beantwoorden van algemene vragen, laten we samen de reis beginnen.

2toDrive, toegang tot de weg

Een van de meest opwindende ontwikkelingen in de rijopleiding is het 2toDrive-programma. Dit initiatief stelt jongeren in staat om al op hun 17e te starten met rijlessen en op hun 18e hun rijbewijs te behalen. Het biedt een waardevolle kans om onder begeleiding van een ervaren bestuurder te leren en essentiële rijervaring op te doen voordat ze volledig zelfstandig de weg op gaan. Ontdek hoe 2toDrive niet alleen de weg opent naar onafhankelijkheid, maar ook de weg naar veilig rijgedrag.

Machtig je rijschool, de sleutel tot efficiënt leren

Een cruciale stap in het rijbewijsproces is het machtigen van je rijschool. Begrijp hoe dit eenvoudige, maar essentiële proces ervoor zorgt dat jouw rijschool alle benodigde informatie heeft om jouw vorderingen bij te houden, examens te plannen en ondersteuning te bieden tijdens je rijopleiding. Leer waarom het machtigen van je rijschool niet alleen een administratieve handeling is, maar ook een strategische zet om het meeste uit je leerervaring te halen.

Bel direct een gratis* proefles