Achteruitrijden in een bocht in de auto is een van de bijzondere activiteiten. Hoe leer je achteruit rijden in een bocht? Lees de vijf stappen van de Rijschool Troy en je weet meteen hoe je met gemak een bocht om kunt. Met onze rijlessen leert u ook hoe u de bocht om kunt rijden met het beste advies van onze eersteklas rijinstructeurs. Stap 1: Maak ruimte voor jezelf Rijd ongeveer vijf tot tien meter rond de bocht waar je de oefening wilt doen en zorg voor een maximale breedte van een halve meter van de auto tot de stoeprand zodat je genoeg ruimte hebt om de bocht meer te draaien middag Voor het stoppen de rechter richtingaanwijzer aanzetten, goed in de rechter buitenspiegel, binnenspiegel en binnenspiegel kijken.

Stap 2: Zorg voor veiligheid: Controleer eerst de binnenspiegel Alvorens achteruit te rijden Controleer de binnenspiegel Rijdt er geen auto achter u?Zodra het rechte trottoir van de zijstraat die u wilt inslaan in het zijraam van uw achterdeur verschijnt, slaat u soepel en rustig rechtsaf. Laat de auto bij het draaien omrollen zodat hij niet stopt.

Stap 4: Verlaat de weg rechtdoor. Als je in het midden van de bocht bent, ga je nog verder naar rechts. Als de auto bijna recht van de weg is, gaat u voorzichtig naar links totdat de auto recht achteruit rijdt en dan opnieuw.

Stap 5: Let op de stoeprand. Houd bij het achteruitrijden de stoeprand (rechte lijn) in het midden van uw achterruit. Ga vervolgens 5 tot 10 meter rechtdoor voordat u stopt. De oefening is voltooid!  Tijdens het wegrijden de richtingaanwijzer naar links aanzetten.Als er geen ander verkeer nadert, kunt u weglopen!

error: Inhoud is beschermd !! © Copyright Rijschool Troy