Volg lessen bij onze autorijschool Utrecht

Wij bieden allerlei mogelijkheden wat betreft je rijlessen. Kies voor gespecialiseerde praktijklessen en bekijk de mogelijkheden voor het leren van je theorie. Van totaalpakket tot spoedcursus, Troy autorijschool in Utrecht biedt een hoop mogelijkheden om je rijbewijs op een vlotte, leuke en leerzame wijze te halen.

De intake bij Rijschool Troy

Tijdens onze speciale intakeles krijgt de instructeur een duidelijk beeld van wat je kan en hoe je je gedraagt op de weg. Vervolgens stelt hij je voor welk pakket het best bij je past. Je lest overigens een vol uur en altijd met een vaste instructeur, wat goed is voor het vertrouwen en je vorderingen.

Theorie

Om je rijbewijs te kunnen halen, dien je niet alleen voor het praktijkexamen te slagen, ook het theorie-examen moet worden behaald. Onze autorijschool Utrecht adviseert haar leerlingen ook aan de theorie te beginnen, zodat de geleerde lesstof direct kan worden toegepast in de lespraktijk. Wanneer je moeite hebt met het zelfstandig leren van je theorie, dan beschikken wij over diverse middelen die het leerproces kunnen bevorderen.

Examengarantie

Doordat het vertrouwen in onze leerlingen zeer groot is, staan we er garant voor dat je een eventueel herexamen op onze kosten mag doen.

2toDrive

2toDrive biedt leerlingen de mogelijkheid om al op jonge leeftijd te beginnen met rijles. Je kunt al lessen volgen vanaf 16,5 en je mag je theorie al halen op je 16e! Wanneer je 17 wordt, dan mag je je inschrijven voor je praktijkexamen. Slaag je, dan rijd je tot je 18e onder begeleiding van een door jou uitgekozen coach.

Spoedcursus

Wil je je rijbewijs snel en op een professionele manier halen? Kies eens voor een spoedcursus. Je kunt in 6, 8 of 10 dagen al je rijbewijs op zak hebben! Deze cursus is niet voor iedereen weggelegd, dus we zullen vooraf tijdens een intake bekijken wat jouw specifieke mogelijkheden zijn. Het lesschema wordt volledig aangepast op jouw behoeften en beschikbaarheid, zodat je zelf het heft in handen neemt.

Tussentijdse Toets

Wanneer er je ongeveer 2/3 van je rijopleiding op hebt zitten, kun je ervoor kiezen om een Tussentijdse Toets (TTT) af te nemen. Deze TTT is vergelijkbaar met het echte praktijkexamen en daardoor een goede gelegenheid om alvast van je examensfeer te proeven. Ook is het mogelijk om tijdens deze toets vrijstelling te krijgen voor je bijzondere verrichtingen. Dat is alvast een zorg minder voor je rijexamen, waardoor je je volledig kunt focussen op de weg.

Je kunt ook bij Autorijschool Utrecht Troy terecht voor onder andere:

Rijschool Nieuwegein, Rijschool Maarssen, Rijschool IJsselstein, Rijles Utrecht

Bel ons voor een gratis* proefles

error: Inhoud is beschermd !! © Copyright Rijschool Troy