...

Nu 30 lessen + Cbr rijexamen + examengarantie voor €1495,-

Actie is verlopen!

Rijschool Actie Utrecht

Lente rijschool Actie bij de beste rijschool van Utrecht

Wil je ook beginnen met rijlessen?
Meld je nu aan en begin direct met jouw rijlessen.

Bij Rijschool Troy op het juiste adres voor het halen van je rijbewijs. Heb jij altijd al je rijbewijs willen halen of ben je eindelijk oud genoeg om achter het stuur te duiken? Maak dan gebruik van onze actie! Meld je aan voor de Lente actie en profiteer van de korting. Met deze actie krijg je namelijk de eerste 30 lessen, CBR-rijexamen + GRATIS herexamen voor slechts
€ 1495!

Ontdek de vrijheid van de weg met Rijschool Troy, met de beste acties! Het is tijd om jouw rij avontuur te beginnen, en wij maken het nog aantrekkelijker met onze exclusieve Lente actie. Of je nu altijd al hebt gedroomd van je rijbewijs of dat je eindelijk de leeftijd hebt bereikt om achter het stuur te zitten, Rijschool Troy is dé plek waar jouw rijbewijs reis begint.

Profiteer nu van onze speciale Lente actie en maak gebruik van de geweldige voordelen. Meld je vandaag nog aan en start direct met je rijlessen.

LET OP: We hebben slechts een beperkt aantal pakketten beschikbaar. Laat je dus niet teleurstellen en claim snel jouw voordeelpakket. Deze rijschool actie is geldig tot en met 30 Maart 2024.
Bel 030 7618204 of neem contact op via het contact formulier.

 

 

Er zijn nog beperkt plek beschikbaar! meld je snel aan!

Rijschool Actie

** Actiepakketten kunnen telefonisch gereserveerd worden via 030-7618204. Of door contact op te nemen via ons respons formulier.

** Lessen vinden plaats in de omgeving Utrecht en voornamelijk in de buurt van de CBR locatie zodat je uitstekend bent voorbereid op jouw examen.

** Een rijles duurt bij ons 60 minuten.

** Geldig van 14 Januari 2024 t/m 30 Maart 2024 of zolang de voorraad strekt.

** Niet geldig in combinatie met andere acties of reeds aangeschafte pakketten.

** Alleen geldig bij een nieuwe aanmelding.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met de beste Rijschool Utrecht.

Wat maakt onze rijschool de beste? Onze ervaren instructeurs zijn toegewijd aan jouw succes op de weg. Met persoonlijke aandacht en een gestructureerd lesplan zorgen we ervoor dat je op een veilige en zelfverzekerde manier leert rijden. Daarnaast bieden we flexibele lestijden die passen bij jouw drukke agenda.

Profiteer nu van onze exclusieve Lente Rijschool Actie en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn in Utrecht. Meld je aan en ontvang aantrekkelijke kortingen op lespakketten

 

Bel ons voor een gratis* proefles